درباره یونیترون و تاریخچه آن

یونیترون یک شرکت کانادایی است که در زمینه‌ی تولید سمعک فعالیت می‌کند. این شرکت تعهد بالایی نسبت به بهبود کیفیت زندگی افراد درگیر با مشکلات شنوایی دارد و به کمک نوآوری‌ها و همکاری‌های گوناگونش با مراکز تحقیقاتی در کانادا و آمریکا و همچنین روابطی که با متخصصین شنوایی شکل داده است، در مسیر تحقق این هدف گام بر می‌دارد. دو هدف اصلی Unitorn در همکاری و نوآوری خلاصه می‌شود.

یونیترون نیم‌قرن است که تعهد خود را نسبت به افراد ناشنوا و کم‌شنوا حفظ کرده است. این شرکت در سال 1964 در منطقه‌ی Kitchener Waterloo در ایالت Ontario کانادا بنا گذاشته شد. این منطقه که عموما از آن به عنوان Silicon Valley کانادا یاد می‌شود، به علت پیشرفت‌های تکنولوژیکی که در آنجا رخ می‌دهد شهرت فراوان دارد. شرکت Unitron در بیش از 19 کشور جهان نمایندگی انحصاری و در 46 کشور نمایندگی غیر انحصاری دارد و در کنار فوناک (Phonak) یکی از برند‌های موفق گروه سونووا (Sonova) به شمار می‌رود.

تاریخچه‌ی سونووا

گروه سونووا در ابتدا با نام AG für Elektroakustik در سال 1947 در زوریخ سوییس پا به عرصه‌ی وجود گذاشت. در نهایت نیز پس از 18 سال فعالیت تمامی سهامش توسط Ernst Rihs خریداری شد. پس از آن نام این مجموعه به فوناک (Phonak) تغییر کرد و اولین محصول موفق آن که سمعکی با بالاترین میزان تقویت صدا در آن زمان بود، در سال 1978 به بازار ارائه شد. این شرکت به رشد و پیشرفت خود ادامه داد تا این که در سال 1985 نامش از گروه فوناک به هولدینگ Phonak AG تغییر یافت و دفتر مرکزی آن نیز به Stafa سوییس منتقل شد.

در سال 1989 فوناک در آمریکا نیز به گسترش خود پرداخت. در آن زمان استفاده از سمعک در حال جا افتادن بین آمریکایی‌ها بود و پس از این که رییس جمهور وقت آمریکا، رونالد ریگان (Ronald Reagan)، فاش کرد که از سمعک استفاده می‌کند، اقبال عمومی نسبت به محصولات کمک‌شنوایی رو به افزایش می‌رفت. فوناک در این سال‌ها جایگاه خود را به عنوان یک برند قابل توجه تثبیت کرده بود. این شرکت چند سال پس از آغاز به خریداری برندهایی مانند یونیترون در سال 2000، در اول آگوست سال 2007 نام خود را به سونووا هولدینگ ای‌جی – Sonova Holding AG تغییر داد.

امروزه گروه سونوا به خاطر گستردگی برندها و مجموعه تولیداتش، در زمینه‌ی سمعک و محصولات کمک‌شنوایی برند بسیار موفقی قلمداد می‌شود. این گروه نه تنها بازه‌ی گسترده‌ای از سمعک‌های گوناگون را تحت برند‌های فوناک و یونیترون ارائه می‌دهد، بلکه پس از خریداری ادونسد بایونیکز (Advanced Bionics) در سال 2009، اقدام به عرضه‌ی ایمپلنت‌های حلزون شنوایی نیز می‌کند. این گروه همچنین مالکیت گروه شنوایی کنکت (Connect Hearing Group) را نیز به عهده دارد که شبکه‌ای جهت برقراری ارتباط بین ارائه‌کنندگان خدمات سلامت شنوایی است. گروه سونوا همچنان به زمینه‌سازی برای پیشرفت‌های تکنولوژیک و گسترش تحقیقات در برند‌های زیرمجموعه‌ی خود ادامه می‌دهد.

چه چیزی سبب تمایز آن‌ها می‌شود؟

پیشرفته‌بودن در فناوری

یونیترون تاریخچه‌ای طولانی در زمینه‌ی نوآوری در تکنولوژی دارد که به همین دلیل است که یکی از موفق‌ترین و پیشرفته‌ترین تولیدکنندگان سمعک در دنیا است. در ادامه تعدادی از نوآوری‌های شرکت Unitron در زمینه‌ی فناوری را مرور خواهیم کرد:

AntiShock: این تکنولوژی اولین نوآوری در بازار در زمینه‌ی شناسایی و حذف نویزهای بلند و ناگهانی بود، بدون این که در صدای محیط یا صحبت افراد اعوجاجی به وجود آورد.

SmartFocus: این تکنولوژی نیز اولین تکنولوژی تایید شده از زمان میکروفون‌های جهت‌دار (Directional Microphone) به منظور بهتر شنیدن صدای گفتار در محیط‌های شلوغ است. اهمیت این تکنولوژی از آنجا مشخص می‌شود که اولین دغدغه‌ی استفاده‌کنندگان از سمعک، مشکل در شنیدن صدای دیگران در محیط‌های پر سر و صدا و شلوغ است.

SmartAlert: این فناوری نیز اولین بار به صورت کامل اجازه داد که سمعک‌ها با سیستم‌های هشدار خانگی به صورت کامل هماهنگ شوند.

Era Platform: تکنولوژی تراشه‌ی 65 نانومتری اجازه‌ی سرعت پردازش دوبرابر و حافظه‌ی بیشتر نسبت به بقیه‌ی دستگاه‌های موجود در بازار را به سمعک‌های این شرکت می‌دهد.

همکاری‌های آکادمیک

شرکت یونیترون تمرکز بالایی بر همکاری‌هایش جهت ارتقاء کیفیت و تکنولوژی محصولات خود دارد. این شرکت هم‌اکنون با دانشگاه‌های تراز اول و محققین برتر دنیا در این زمینه‌ها همکاری می‌کند.

دانشگاه تورنتو (University of Toronto): یونیترون به کمک دکتر Gurjit Singh در دانشگاه تورانتو مشغول به فعالیت برای ایجاد روش‌های برنامه‌ریزی سمعک‌های برنامه‌پذیر به صورت بی‌سیم و از راه دور جهت کمک به شهروندان کانادایی مقیم شهرهای دوردست است.

دانشگاه وس ترن اونتاریو (University of Western Ontario): یونیترون همکاری‌های بسیار وسیعی با دانشگاه وسترن اونتاریو دارد. در حال حاضر این شرکت پروژه‌ی پنج ساله‌ای با این دانشگاه دارد که در نهایت باید منجر به طراحی سیستم بهینه‌ای جهت مناسب‌سازی برنامه‌ریزی سمعک‌ها بشود.

دانشگاه وسترن اونتاریو همچنین مشغول طراحی مرکزی برای تحقیقات بر روی شنوایی است و شرکت یونیترون تنها شرکت دعوت شده جهت همکاری با این مرکز خواهد بود. Unitron همچنین تامین منابع مالی این پروژه‌ها را نیز به عهده دارد. این شرکت همچنین دستگاه‌های خود را جهت تحقیقات بر روی سیستم‌های حذف نویز و تقویت گفتار در اختیار دانشگاه وسترن اونتاریو قرار داده است.

دانشگاه آیوا (University of Iowa): در طی پژوهش درک گفتاری که در این دانشگاه انجام شد، محققین دریافتند که اکثریت قریب به اتفاق استفاده‌کنندگان از سمعک، تکنولوژی SmartFocus یونیترون را به یک دستگاه تمام اتوماتیک ترجیح می‌دهند، چرا که این سیستم کنترل بیشتری بر روی راحتی، شفافیت و انعطاف‌پذیری سمعک در اختیار آنها قرار می‌دهد.

دانشگاه کارل فون اوسیتزکی در اولدنبرگ (Carl Von Ossietzky Universitat Oldenburg): مطالعات انجام شده در این دانشگاه نشان داد که تکنولوژی آنتی‌شاک یونیترون توسط استفاده‌کنندگان سمعک به بقیه‌ی تکنولوژی‌ها ترجیح داده می‌شود و مشکلات شنیدار صوت را به خوبی برطرف می‌کند.

دانشگاه روچستر و دانشگاه لوییزینا تک (University of Rochester and Louisiana Tech University): تحقیقاتی که توسط این دو دانشگاه انجام شد نشان داد که افرادی که از سمعک‌های با تکنولوژی اسمارت‌فوکس بهره می‌برند نسبت به افرادی که از سمعک مشابه ولی بدون این تکنولوژی استفاده می‌کنند، بهتر می‌توانند صدای صحبت را در محیط های شلوغ بشنوند. تحقیقی که در دانشگاه روچستر انجام شد در دانشگاه لوییزینا تک تکرار گردید و برتری 16 درصدی این تکنولوژی را در تشخیص گفتار در محیط‌های شلوغ نشان داد.

سود رسانی به عموم مردم

یکی از شعارهای اصلی Unitron، «مراقبت اساسی» بوده است. این شرکت به صورت جدی در زمینه‌ی توسعه دسترسی اکثریت مردم به سمعک‌های پیشرفته‌اش فعالیت می‌کند و از مبتلایان به مشکلات شنوایی مراقبت اساسی به عمل می‌آورد تا کیفیت زندگی این افراد بهبود یابد. در نتیجه یونیترون در بسیاری از فعالیت‌ها و سازمان‌های بشردوستانه حضور پررنگ دارد. یکی از برنامه‌های بشردوستانه‌ای که توسط یونیترون تامین مالی می‌شود، یک پروژه‌ی غیرانتفاعی است که سگ‌های آموزش‌دیده را به صورت رایگان در اختیار افراد ناشنوا یا با کم‌شنوایی شدید قرار می‌دهد. یونیترون همچنین سمعک‌های پشت‌گوشی و قالب‌های آنها را به انجمن‌های حمایت از کودکان کم‌شنوا هدیه می‌دهد. در نهایت این شرکت بورسیه‌ای را نیز برای افراد استفاده‌کننده از سمعک‌هایش در نظر گرفته است و با پرداخت 1500 دلار به این افراد، به موفقیت تحصیلی آنها کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید