سمعک

Showing 1–12 of 289 results

قیمت سمعک

یکی از عواملی که افراد هنگام خرید سمعک به آن اهمیت بسیار زیادی می دهند قیمت سمعک است. باید به این نکته توجه داشت که سمعک وسیله ای است که شنوایی فرد را بهبود می بخشد و از این رو کیفیت زندگی فرد و ارتباط او با سایر افراد خانواده و دوستان را می تواند تحت الشعاع خود قرار دهد. لذا باید به سمعک از دید یک سرمایه گذاری که فرد برای بهبود کیفیت زندگی خود انجام میدهد نگریست. فرد کم شنوا، هنگام خرید سمعک، باید به این موضوع اشراف کامل داشته و سمعکی را انتخاب نماید که بتواند مشکلات شنوایی او را حل کرده و نیازهای شنوایی فرد را مرتفع سازد.

قیمت سمعک به عوامل متعددی بستگی دارد و می تواند برای هر سمعک متغیر باشد. این تنوع قیمت سمعک ناشی از عوامل مختلفی است:

  • نوع مدار پردازشی سمعک: آنالوگ، آنالوگ قابل برنامه ریزی، دیجیتال، دیجیتال هوشمند، دیجیتال فوق هوشمند (وایرلس + بلوتوث)
  • سطح تکنولوژی، کارایی و امکانات سمعک
  • تخصص و کیفیت خدمات ارائه شده در مرکز شنوایی
  • گارانتی سمعک
  • کیفیت خدمات پس از فروش سمعک
  • برند سمعک

– قیمت سمعک براساس نوع مدار پردازشی

سمعک ها در سطوح مختلفی از تکنولوژی و امکانات عرضه می شوند و این امر باعث می گردد که قیمت این محصول دیجیتالی تنوع زیادی داشته باشد. هر چقدر سمعک از تکنولوژی پیشرفته تری برخوردار باشد وکیفیت صدای آن بهتر باشد، به همان میزان قیمت آن نیز افزایش می یابد.

می توان سمعک ها را از لحاظ تکنولوژی به سمعک های آنالوگ، سمعک های نیمه دیجیتال، سمعک های کاملا دیجیتال، سمعک های هوشمند، سمعک های هوشمند با قابلیت برنامه ریزی و سمعک های پیشرفته هوشمند با امکانات وایرلس و یا بیسیم طبقه بندی کرد.

درحال حاضر، حداقل قیمت سمعک ها بر اساس نوع تکنولوژی بکار رفته در آن‌ها متفاوت است.

بطور کلی می توان سمعک ها را براساس مدار پردازشی بکار رفته در آنها به دسته های زیر طبقه بندی کرد:

  • سمعک آنالوگ

سمعک های آنالوگ قدیمی ترین مدل سمعک بوده و تنها بصورت یک تقویت کننده آنالوگ تمامی صداهای دریافتی توسط میکروفون را توسط آمپلی فایر، تقویت می کند و صدای تقویت شده از طریق بلندگوی سمعک پخش می شود. این سمعک ها قابل برنامه ریزی نبوده و نمی توان برای محیط های مختلف، برنامه های شنیداری متفاوتی طراحی کرد.

برخی از مدلهای سمعک های آنالوگ قابل برنامه ریزی بوده و بیش از یک برنامه شنیداری را می توان برای آن ها تعریف کرد. قیمت این سمعک های آنالوگ قابل برنامه ریزی نسبن به سمعک های آنالوگ تک برنامه ای بالاتر است. امروزه کاربرد سمعک های آنالوگ بسیار پایین تر از سمعک های پیشرفته و هوشمند است.

  • سمعک دیجیتال

سمعک های دیجیتال دارای مدارات پردازشی دیجیتال صدا بوده و در آنها صدا توسط میکروفون دریافت شده و توسط مبدل های آنالوگ به دیجیتال به سیگنالهای دیجیتالی تبدیل می شود. سمعک های دیجیتال توسط کامپوتر برنامه ریزی می شوند و براساس امکانات و قابلیتهای سمعک و همچنین سطح تکنولوژی و تعداد کانالها/بندهای فرکانسی تنوع قیمتی زیادی دارند.

  • سمعک وایرلس

سمعک های وایرلس (بی سیم) به سمعک های هوشمندی گفته می شود که دارای امکانات بی سیم بوده و برای مدیریت نویز محیط و همچنین ارتقا سطح کیفی درک گفتار ارتباط بی سیم بین دو سمعک برقرار می شود. همچنین این سمعک ها می توانند با کمک تجهیزات جانبی سمعک، به سیستم های صوتی، تلویزیون و گوشی های هوشمند موبایل متصل شوند.

  • سمعک بلوتوث دار

سمعک های بلوتوث دار جدیدترین مدل از سمعک های وایرلس هستند که قابلیت ارتباط مستقیم و بدون نیاز به وسیله جانبی با گوشی های آیفون را دارند. سمعک های بلوتوثی به پیشرفته ترین امکانات ارتباطی و بی سیم مجهز هستند و جدیدترین تکنولوژی های پردازشی را می توان در این سمعک ها در اختیار داشت. کیفیت صدای بی نظیر و همچنین راحتی شنیداری در محیط های شلوغ و پر سرو صدا به واسطه سیستمهای پیشرفته مدیریت نویز محیط توسط این سمعک های ارایه می شود. در سمعک های بلوتوثی نیز سطح تکنولوژی سمعک نقش مهمی را در قیمت سمعک سمعک ایفا می کند و هر چقدر سطح تکنولوژی سمعک بالاتر باشد، قیمت سمعک بلوتوث دار نیز افزایش پیدا می کند.

  • سمعک هوشمند

سمعک های هوشمند قابلیتهای پیشرفته تری نظیر سازگاری و اعمال تنظیمات اتوماتیک سمعک براساس محیط های شنوایی و ویژگیهای کاهش و حذف نویز محیط و فیدبک را دارا هستند. این سمعک ها نیز براساس سطح تکنولوژی سمعک می توانند قیمتهای متفاوتی داشته باشند.

– قیمت سمعک براساس امکانات و قابلیت ها و سطح تکنولوژی سمعک

عموما سمعک ها را از لحاظ قیمت و تکنولوژی های بکار رفته در آنها، می توان به 3 گروه عمده تقسیم بندی کرد:

  • سمعک های فوق پیشرفته پریمیوم (Premium)
  • سمعک های پبشرفته (Advanced)
  • سمعک های استاندارد (Standard)
  • سمعک های مقدماتی (Essential)

تعاریف سطوح تکنولوژی در بین برند های مختلف، ممکن است متفاوت باشد. مثلا سمعک های سری Nx زیمنس (سیگنیا) در سه سطح تکنولوژی عرضه می شود. در حالیکه سمعک های استارکی در 5 سطح مختلف در اختیار کاربران قرار می گیرد. اسامی این طبقه بندی همچنین در بین برند ها، متفاوت است.

– قیمت سمعک براساس برند تولید کننده

یکی دیگر از عواملی که در قیمت سمعک تاثیر گذار است، برند تولید کننده سمعک است. قیمت سمعک براساس برند سمعک تفاوت‌هایی دارد.

علاوه بر موارد ذکر شده که در تعیین قیمت سمعک نقش بسیار مهمی دارند، نوع گارانتی و خدمات تحت پوشش آن و همچنین کیفیت خدمات پس از فروش سمعک و کلینیک شنوایی در قیمت سمعک تاثیر می گذارد. اگر شما سمعکی خریداری نمایید که از گارانتی معتبری برخوردار نبوده و خدمات پس از فروش خوبی نداشته باشد، متحمل ضرر و زیان زیادی خواهید شد. لذا حتما سمعکی را تهیه فرمایید که از گارانتی معتبری برخوردار بوده و خدمات پس از فروش مناسبی داشته باشد.

باید به این نکته اشاره کرد که همواره گران ترین سمعک، بهترین سمعک نیست و نوع افت شنوایی، میزان افت شنوایی و سبک زندگی، سن فرد و … مهمترین عوامل در انتخاب سمعک به شمار می آیند. علاوه براین، اگر تستهای شنوایی فرد به دقت انجام نشود، اطلاعات صحیحی که بر پایه آنها سمعک مناسب برای او تجویز می شود، در دسترس نخواهد بود و حتی اگر فرد گران ترین نوع سمعک را نیز خریداری کند، نمی تواند نتیجه مطلوبی از آن کسب کند. همچنین اگر سمعک به درستی تنظیم نشود و فیتینگ آن بطور صحیح انجام نشود پیشرفته ترین نوع سمعک هم مشکل شنوایی فرد را حل نخواهند کرد. پس انتخاب یک متخصص شنوایی شناسی مجرب اولین و مهمترین اقدامی است که باید انجام پذیرد.

تعرفه بیمه ها

تعرفه شرکت های بیمه بسته به نوع قراردادی که با بیمه شونده دارند، بخشی از هزینه سمعک را به فرد پرداخت می کنند. برای اطمینان از تعرفه های سمعک، بهتر است از بیمه خود در این زمینه سوال فرمایید.

لازم به ذکر است، برای اینکه بتوانید از کمک هزینه بیمه ها استفاده کنید، باید دستور پزشک متخصص گوش و حلق و بینی، ارزیابی شنوایی ادیوژیست و فاکتور معتبر خرید سمعک را به شرکت بیمه ارایه دهید. با این وجود توصیه می کنیم که برای اطلاع از مدارک لازم جهت استفاده از کمک هزینه بیمه، حتما با شرکت بیمه خود، تماس حاصل فرمایید

در کلینیک فوق تخصصی شنوایی و سمعک تیلا کلینیک، تمامی مدارک مورد نیاز برای دریافت کمک هزینه خرید سمعک از شرکت بیمه گذار، بطور رایگان در اختیار شما قرار داده می شود.

در این بخش شما می توانید قیمت انواع سمعک از برندهای معتبر و همچنین مشخصات فنی آنها را مشاهده نمایید.   شما همچنین می توانید با استفاده از فیلتر (صافی) معیارهای خودتان را برای سمعک، انتخاب کرده تا لیستی از انواع سمعک از برترین برندهای سازنده نظیر زیمنس (سیگنیا)، ویدکس، استارکی، اتیکن، فوناک و یونیترون بر اساس معیار های شما، نمایش داده شود. قیمت سمعک به عوامل متعددی بستگی دارد که مهمترین عامل، سطح تکنولوژی سمعک و یا به عبارتی دیگر میزان پیشرفته بودن قابلیت ها و امکانات سمعک است. سمعک ها در سطوح تکنولوژی متنوعی عرضه می گردند که براساس آن می توان سمعک ها را به گروههای مختلفی نظیر سمعک های اقتصادی (پایه)، سمعک های پیشرفته و سمعک های فوق پیشرفته (پریمیوم) طبقه بندی کرد. هر چقدر سطح تکنولوژی سمعک بالاتر باشد، به همان میزان قیمت سمعک نیز بالاتر خواهد بود. سطح تکنولوژی سمعک براساس نیازها و اولویت های شنیداری و همچنین شیوه زندگی شما توسط متخصصین و کارشناسان شنوایی طی مشاوره تخصصی سمعک به شما پیشنهاد می شود.  در کلینیک شنوایی و سمعک نسیم قیطریه شما می توانید از سمعک به مدت 3 هفته بطور آزمایشی استفاده کرده و در صورت عدم رضایت کامل، آن را به کلینیک عودت دهید.
تماس بگیرید