درباره تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) بیشتر بدانید

درباره تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) بیشتر بدانید

شرکت زیمنس یک شرکت بین‌المللی با سابقه‌ی درخشان 165 ساله‌ای از نوآوری و کیفیت است. این شرکت در زمینه‌های بسیار گسترده‌ای از قبیل اتوماسیون، انرژی، حمل‌و‌نقل، ارتباطات، روشنایی و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کند. زیمنس در بازارهای گوناگونی با صدها محصول مختلف حضور دارد، در عین حال این شرکت بزرگترین تولید کننده‌ی سمعک در جهان نیز هست. Siemens در حقیقت بیش از 130 سال است که بر روی رفع مشکلات ناشی از کم‌شنوایی یا ناشنوایی تمرکز دارد و امروزه از هر چهار استفاده کننده سمعک، یک نفر از سمعک های زیمنس استفاده می‌کند. برای آشنایی بیشتر با تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) با ما همراه باشید.

مروری بر تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا )

تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) بسیار جالب و تامل برانگیز است. این شرکت ابتدا در سال 1847 میلادی با نام زیمنس و هالسکی (Siemens & Halske) در قالب یک کارگاه کوچک در برلین آغاز به کار کرد. مالکین آن، ورنر زیمنس (Werner Siemens) و هالسکی (J. G. Halske) یک سیستم نصب‌شونده‌ی تلگراف تولید نمودند که منجر به جذب قرارداد‌های بسیاری شد و در 30 سال اولیه‌ی فعالیت شرکت، موفقیت بزرگی را رقم زد. زمانی که الکساندر گراهام بل (Alexander Graham Bell) اولین تلفن را در سال 1877 ابداع نمود، زیمنس و هالسکی از فرصت استفاده کردند و نمونه‌ی بهینه‌سازی شده‌ای را طراحی کردند. آنها همچنین شروع به تولید تجهیزات تولید برق و تجهیزات روشنایی برقی نمودند. این زمینه از فعالیت شرکت، مرهون کشف پدیده‌ی دیناموالکتریک توسط آنها در سال 1866 بود.

در طی سال‌های بعدی، زیمنس رشد کرد و به صنایع دیگری نیز وارد شد. دو پسر زیمنس زیرشاخه‌های این شرکت را در شهرهای دیگری تاسیس کردند و تمرکز خود را بر روی مهندسی توان الکتریکی و برقراری ارتباطات تلفنی اتوماتیک قرار دادند. با شروع جنگ جهانی اول، سفارشات بخش خصوصی کاهش چشمگیری یافت. اما Siemens به عنوان یک شرکت متبحر، با تطبیق خود با شرایط به بقایش ادامه داد. این شرکت با امضای قراردادهای نظامی و تولید انواع دستگاه‌های ارتباطی، مواد منفجره، موتور هواپیما و سیستم‌های کنترل حریق برای کشتی‌ها، دز شرایط سخت جنگ به خوبی دوام آورد.

در طی جنگ جهانی دوم این شرکت با مشکلاتی روبه‌رو شد. بسیاری از ساختمان‌های آن تخریب شدند و زیمنس کاهش سود 80 درصدی را تجربه کرد. در سال 1945، کارخانه‌های زیمنس در برلین تعطیل و به مناطق دیگری از دنیا منتقل شدند. دفتر مرکزی این شرکت نیز به مونیخ انتقال داده شد.

در سال 1966 سه برند زیمنس مجددا اتفاق کردند تا تحت نام زیمنس ای‌جی (Siemens AG) نفوذ این شرکت را در بازار محصولات برقی دنیا حفظ کنند. این اتفاق، نتایج بسیار مثبتی در پی داشت و زیمنس در طی دهه‌ی هفتاد میلادی بسیار مترقی ظاهر شد. در المپیک 1972 مونیخ، زیمنس توانست تامین انحصاری تجهیزات مخابراتی و تحلیل داده را در دست بگیرد. در اواخر دهه‌ی هفتاد نیز این شرکت به صنعت ریزمدارها وارد شد.

در دهه‌ی هشتاد زیمنس باز هم رشد قابل ملاحظه‌ای را در بازار جهانی، بخصوص در بازار آسیا و آمریکای جنوبی تجربه کرد. دستگاه‌های ارتباطی در آن زمان، برگ برنده‌ی Siemensبرای سودبری هرچه بیشتر از ایده‌ی رو به رشد جهانی‌سازی بودند.

در سال 1992، زیمنس شراکتی را با توشیبا و آی‌بی‌ام بنا گذاشت تا به موجب آن بتواند به رشد صنعت ریزپردازنده‌ها کمک کند و بازار ابررایانه‌ها را نیز تصاحب کند. در اواخر دهه‌ی نود میلادی و اوایل سال 2000، زیمنس ورود بیشتری به عرصه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیدا کرد و همچنین در سال 2001 به بورس نیویورک وارد شد.

تاریخچه‌ی فناوری‌های کمک‌شنوایی زیمنس

در حالی که زیمنس در صنایع مختلفی بسیار موفق ظاهر شده است، اما دستگاه‌های کمک‌شنوایی این شرکت حائز توجه ویژه هستند. این شرکت با تقریب خوبی در تمامی نوآوری‌های صنایع کمک‌شنوایی پیشتاز بوده‌است.

سی سال پس از تاسیس این شرکت و تنها یک سال پس از ابداع تلفن توسط گراهام بل، ورنر زیمنس، دستگاه فونوفور (Phonophor) را اختراع کرد. این اختراع در حقیقت بهبود گیرنده‌ی تلفن به کمک یک آهنربای نعل‌اسبی بود که از آن در تقویت صدا استفاده می‌شد و استفاده از تلفن را برای افراد کم‌شنوا راحت‌تر می‌کرد.

پس از آن، بین سال‌های 1910 تا 1913، Siemens اولین دستگاه‌های مرتبط با شنوایی خود را تولید کرد. در این دستگاه‌ها از میکروفون کربنی استفاده شده بود که به کمک آن قابلیت کم و زیاد کردن صدا بسته به نیاز فراهم می‌شد. در سال 1914 شرکت زیمنس و هالسکی از قابلیت‌های الکتریسیته استفاده کردند و تلفن کوچکی ابداع نمودند که بلندگوی آن در گوش قرار می‌گرفت.

زیمنس اولین میکروفون و تقویت‌کننده‌ی کربنی خود برای سمعک های جیبی را در سال 1924 به ثبت رساند. از این تکنولوژی 25 سال بعد استفاده شد، اما در سال 1949، زیمنس فونوفور آلفا (Alpha) را به جهان معرفی نمود. این دستگاه اولین سمعک جیبی در دنیا بود. فونوفور آلفا بسیار نازک و ظریف طراحی شده بود ، اگرچه میکروفون آن حساسیتش بیش از اندازه بود. Siemens پس از آن با بکارگیری ترانزیستور‌ها، اقدام به کوچک‌ساختن سمعک‌های جیبی خود کرد و اولین شرکتی در دنیا بود که در این زمینه آغاز به فعالیت نمود.

در دهه‌های پنجاه و شصت میلادی، نوآوری‌های اساسی در ابعاد، شکل و محل قرارگیری این سمعک رخ داد. سال 1959 شاهد ابداع اولین سمعک پشت‌گوشی دنیا توسط Siemens بود که با نام آریکیولت 326 (Auriculette) شناخته شد. در سال 1961 زیمنس نسخه‌ی دیگری از این مدل را رونمایی کرد که از میکروفونی جهت دار در جلوی دستگاه برای شنیدن بهتر استفاده می‌نمود. در سال 1966 نیز زیمنس اولین سمعک درون‌گوشی (In The Ear – ITE) را ابداع کرد که سیرتا 339 (Siretta 339) نام داشت و قسمتی از آن داخل کانال شنوایی پنهان می‌شد.

در دهه‌های هشتاد و نود میلادی زیمنس فناوری‌های جدیدی را ابداع کرد و از آنها نهایت استفاده را برد. این شرکت اولین تکنولوژی حذف نویز را در سال 1985 پدید آورد و اولین سمعک پشت گوشی با قابلیت کنترل از راه دور خود را با نام تلوس (Telos) در سال 1987 معرفی نمود. اولین سری سمعک‌های قابل برنامه‌ریزی زیمنس در سال 1994 رونمایی شدند و در سال 1997 اولین سمعک زیمنس ( سیگنیا ) تمام دیجیتال دارای چند میکروفون و قابلیت تغییر میزان حساسیت به صوت توسط این شرکت به جهان معرفی شد. زیمنس همچنین از پیشتازان عرصه‌ی تشخیص گفتار نیز محسوب می‌گردد. اولین دستگاه کمک به مبتلایان به وزوز گوش نیز توسط این شرکت در سال 1999 به بازار عرضه شد.

دهه‌ی اول قرن بیستم میلادی شاهد نوآوری‌های بیشتری در زمینه‌ی تکنولوژی‌های کمک شنوایی بود. همگام شدن این صنعت با رشد بسیار سریع تکنولوژی، سبب رخ‌دادن اتفاقات بسیار مثبتی گردید.  اولین سمعک بی‌سیم در سال 2004 به بازار عرضه شد، دستگاه قالب‌گیری سمعک به کمک اسکن دیجیتال در سال 2005 در دسترس متخصصین قرار گرفت و در سال 2011 سمعک‌های دیجیتال ضدآب در دسترس مبتلایان به کم‌ شنوایی قرار داده شد.

زیمنس در حال حاضر

امروزه، زیمنس پیشتاز در تولید سمعک و تکنولوژی‌های کمک‌شنوایی محسوب می‌شود. این شرکت بازه‌ی بسیار وسیعی از انواع سمعک‌ها را تولید می‌کند که شامل مدل‌های تقریبا نامریی درون‌گوشی تا مدل‌های کلاسیک پشت‌گوشی می‌شود که هرکدام از این محصولات از تکنولوژی‌های گوناگون جهت رفع نیازهای مختلف افراد کم شنوا بهره می‌برند. تمرکز Siemens بر ارتقای کیفیت زندگی افراد از طریق شنیدن بهتر و درک بهتر قرار دارد که نتیجه‌ی آن افزایش رشد فردی و بهبود ارتباطات اجتماعی افراد مبتلا به مشکلات شنوایی خواهد بود.

سخن پایانی

در این مقاله از مقالات بلاگ رسمی تیلا کلینیک، در خصوص تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) صحبت کردیم. همان طور که در تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) خواندید، این شرکت سابقه بسیار زیادی در تولید و ساخت سمعک‌های مختلف در انواع مدل‌های کاربردی دارد. در تاریخچه‌ زیمنس ذکر کردیم که این شرکت، انواع سمعک را در بازه گسترده‌ای از مدل‌های نامرئی در گوش تا مدل‌های کلاسیک پشت گوش تولید می‌کند که سبب می‌شود افراد در انتخاب سمعک مورد نظر خود در بین سمعک‌های تولید شده توسط این برند، دستی باز داشته باشند. اگر در زمینه تاریخچه‌ زیمنس ( سیگنیا ) نکته‌ای وجود دارد که در این مقاله از ذکر آن غافل شده‌ایم، خوشحال می شویم در بخش نظرات زیر همین مقاله آن را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید